Eenvoudige montage, beste prijs en in veel standaardkleuren leverbaar!

Stappenplan

In slechts acht stappen heeft u uw nieuwe horren in uw raam- of deuropening zitten. Horren waardoor u ongestoord kunt slapen en niet wakker wordt doordat u gebeten wordt door een mug. Het bestellen van een hor is bijzonder eenvoudig evenals het berekenen van de prijs van uw nieuw hor.

1. Bepaal wat voor type hor u nodig heeft:

Door gebruik te maken van onze keuze hulp ziet u welk type hor u nodig heeft. Wij hebben 4 verschillende type horren in ons assortiment:

  • Raam inzethor: Geschikt voor ramen die naar binnen openslaan
  • Plissé deurhor: Geschikt voor deuren. Deze hor wordt in de opening geplaatst
  • Voorzethor: Geschikt voor alle type ramen
  • Raam rolhor: Geschikt voor naar buiten openslaande- en dakramen

2. Het opmeten van uw raam- of deuropening:

U neemt een meetlint en meet de maten van het kozijn van de opening op. Op onze website staat hoe u raam- of deuropening stap voor stap kan opmeten. Het enige wat er toe doet is dat u zeer nauwkeurig meet tot op de millimeter. Dit lijk misschien wat overdreven maar dit zorgt er voor dat u een perfect passende hor krijgt. Onze horren worden namelijk op de millimeter nauwkeurig gemaakt (De Deurrolhor wordt op de cm gemaakt).

3. Bereken de prijs op Onlinehorren.nl:

U weet nu wat voor een type hor u nodig heeft en de juiste afmetingen heeft u opgemeten met behulp van onze inmeet instructies. U kunt via de horcalculator de opgenomen maten in millimeters invullen. Als u op "Controleer en bereken prijs" klikt, ziet u de prijs van uw hor maar heeft u nog niet besteld.

4. Kies de gewenste kleur van uw gekozen hor:

Nu kunt u een kleur kiezen het beste bij uw kozijnen vindt past. Kleuren worden zonder meerprijs aangeboden.

5. Vul uw gegevens in bij de bestelling:

Om uw bestelling te kunnen versturen hebben wij adresgegevens nodig. Let goed op bij het invullen van deze gegevens want het zou jammer zijn als uw nieuwe hor op het verkeerde adres wordt geleverd.

6. Kies hoe u wilt betalen:

Omdat u een product bestelt dat op maat voor u wordt gemaakt, dient u de hor vooraf volledig te betalen middels iDeal of een overboeking.

7. U krijgt uw hor thuisbezorgd:

Bij Onlinehorren.nl zit de levering van uw nieuwe horren bij de prijs inbegrepen. Uw nieuwe hor wordt met eigen transport of postbezorger bij u thuis geleverd.

8. Plaats uw hor met de meegezonden handleiding:

Nu moet u nog een handeling uitvoeren voordat u echt kunt genieten. Het plaatsen van de hor is een eenvoudige handeling en hiervoor ontvangt u een handleiding Afhankelijk van uw type hor bedraagt de montagetijd z'on 5 t/m 30 minuten. Omdat de hor voor u op maat is gemaakt, is het een kwestie van plaatsen.

Geniet van een insect vrij huis met op maat gemaakte horren!

copyright © 2017 - onlinehorren.nl