Eenvoudige montage, beste prijs en in veel standaardkleuren leverbaar!

Offertes

Met de horcalculator berekent u snel en makkelijk de prijs van uw nieuwe hor. Bent u op zoek naar andere hortypes of komt u er met de horcalculator niet uit? Dan sturen wij u natuurlijk graag een offerte toegespitst op uw specifieke wensen. Een offerte aanvraag kunt u bij ons doen via het contactformulier.

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag 10.00 t/m 16.00 uur telefonisch bereiken op 050 - 525 3995

Onlinehorren.nl
Van Schendelstraat 20
Statutaire zetel: Groningen

Bezoekadres: (geen showroom)
Onlinehorren.nl
Van Schendelstraat 20
9721 GW Groningen
BTW NL 802808803B01
KVK MEPPEL 04052387

Levering informatie

Bij Onlinehorren.nl zit de levering van uw nieuwe horren bij de prijs inbegrepen. Uw nieuwe hor wordt met eigen transport of postbezorger bij u thuis geleverd.

De afleveringsplaats:
Wijkt het leveradres af van het postadres, dan dient u dit op te geven bij uw bestelling. Dit geldt tevens voor een afwijkend telefoonnummer.

Afleverdatum en -tijd:
U krijgt van ons te horen welke week uw hor(ren) thuis wordt geleverd.

Heeft u ervoor gekozen om niet vooraf te betalen, dan moet u aanwezig zijn om het resterende bedrag contant te betalen. Bent u niet aanwezig dan wordt de hor niet geleverd terwijl u de totaalkosten nog steeds verschuldigd bent. Eventuele incassokosten, vervoers- en opslagkosten voor nieuwe levering worden additioneel bij u in rekening gebracht. Ziet u ergens een beschadiging in het plastic, meld dit dan direct via de mail met een foto en controleer of uw pakket niet beschadigd is. Uw hor wordt altijd in de fabriek gecontroleerd op oneffenheden en zal dus altijd onbeschadigd de fabriek verlaten.

Let op! Onlinehorren.nl bezorgt door heel Nederland exclusief de waddeneilanden.

Betalen

Omdat u een product bestelt dat op maat voor u wordt gemaakt, dient u de hor vooraf volledig te betalen. Uw hor wordt pas in bestelling genomen wanneer Onlinehorren uw betaling heeft ontvangen.

Vooruitbetaling via iDeal:
U heeft bij uw bestelling gekozen voor iDeal en het geld is door u ter plekke overgemaakt. De factuur die u ontvangt, is dus reeds voldaan. Als het geld door Onlinehorren is ontvangen, wordt de hor direct besteld.

Vooruitbetaling via overschrijving:
U gebruikt de gegevens van onze factuur en maakt het volledige bedrag aan ons over. Uw hor wordt besteld als het geld door Onlinehorren is ontvangen.

Tip. Betaalt u via iDeal dan betaalt u veilig, u verkort bovendien de levertijd en het is niet nodig om persoonlijk aanwezig te zijn bij levering!

Kwaliteit

Innovatieve horsystemen, oer-Hollands vakmanschap

Wilt u verzekerd zijn van de beste insectenwerting? Kies dan voor Onlinehorren! U vindt bij ons een uitgekiend assortiment horsystemen. Uiterst innovatief, maar tegelijk gemaakt met oer-Hollands vakmanschap. Topkwaliteit waar u volop van kan profiteren.

Mooi, goed én makkelijk

Eigentijdse horsystemen in een overzichtelijk pakket. Dat is wat Onlinehorren.nl levert. Daarbij kunt u rekenen op een unieke combinatie van pluspunten: kwaliteit, duurzaamheid en moderne vormgeving. Al onze horren zijn eenvoudig te bedienen en gemakkelijk in het onderhoud. En ja een hor mag natuurlijk ook móói zijn. De fabrikant van Onlinehorren is er in geslaagd om precies de juiste balans te vinden tussen design én functionaliteit.

Professioneel maatwerk

Er bestaan heel veel verschillende soorten en typen deuren, ramen en kozijnen. Zo veel zelfs, dat het onmogelijk is om overal een standaard oplossing voor te vinden. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor elke situatie een passend horsysteem te bieden.

Uitstekende service, snelle levering

Het spreekt voor zich dat we iedere bestelling met de grootste zorg in behandeling nemen.

copyright © 2017 - onlinehorren.nl